De zekerheid van een gecertificeerd installateur

Onze kwaliteiten zijn inmiddels met diverse certificeringen erkend. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u met A&B Electrotechniek kiest voor een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat u deskundig en eerlijk adviseert.
Hieronder presenteren wij een actueel overzicht van onze certificeringen en erkenningen.BRL 6000
A&B Electrotechniek is een door DEKRA gecertificeerd BRL 6000 installateur volgens de eisen van Nationale Beoordelingsrichtlijn 6000 (BRL 6000). Vakkundig geschoolde medewerkers vormen de basis van ons bedrijf. Daarnaast hebben wij veel geïnvesteerd in de technische proceskwaliteit van onze organisatie. Alle stappen die wij ondernemen om te komen tot een hoogwaardige dienstverlening zijn opgenomen in ons kwaliteitssysteem en onderkend met het BRL 6000 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat we voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen voor een installatiebedrijf. We leveren altijd, gegarandeerd, volgens de normen van BRL 6000.

VCA*: Veiligheid Checklist Aannemers

A&B Electrotechniek beschikt over het VCA-certificaat en dat houdt in dat veiligheid een integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering en dat wij continu werken aan verbetering hiervan. Zo zijn onze mensen opgeleid om veiligheid toe te passen tijdens hun werkzaamheden. Zij zijn op de hoogte van de veiligheidseisen en mogelijke gevaren op de bouw.


Lid van Uneto-Vni
A&B Electrotechniek is lid van Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Mede daardoor bent u verzekerd van een installateur met een gedegen kennis op het gebied van veiligheid en regelgeving, die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard werken we volgens de wettelijke normen en eisen  Ã©n voldoen al onze installaties aan de NEN 1010-voorschriften. Vanzelfsprekend leveren wij onze installaties op met een garantie van een jaar, zoals is vastgelegd in de verklaring van ondernemersorganisatie Uneto-Vni.

NCP erkend installatiebedrijf
Als NCP Erkend Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties 

voldoet A&B Electrotechniek aan de door de NCP gestelde kwaliteitseisen om brandmeldinstallaties te installeren. NCP Certificatie is hét certificatie-instituut in Nederland op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Dit certificaat laat zien dat A&B Electrotechniek aan de laatste normen en voorschriften voldoet met betrekking tot het installeren van brandmeldinstallaties. Dit wordt ieder jaar onafhankelijk getoetst door het NCP.


Siemon gecertificeerde installateur
De prestatie van een netwerkbekabelingssyteem is van meer dan alleen een kwalitatief goede kabel en connector afhankelijk. Om een bandbreedtegarantie af te kunnen geven dient een netwerkbekabelingssysteem goed ontworpen, geïnstalleerd en beheerd te worden.

Kenteq erkend leerbedrijf
A&B Electrotechniek is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij veel investeren in het opleiden en up-to-date houden van de kennis van onze mensen door het aanbieden van diverse opleidings-mogelijkheden. Hiermee willen wij de kwaliteit van het vakmanschap garanderen en stimuleren.

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Zuid Holland
A&B Electrotechniek is deelnemend partner van Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid Holland.
De Stichting Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid Holland zorgt voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de installatiebranche. De stichting werft leerlingen en biedt hen een praktijkgerichte opleiding aan. Daarnaast zorgt de stichting voor het om- en bijscholen van werknemers en zij-instromers.

Stichting Erkenning Installatiebedrijf
In 2007 verdween de Vestigingswet voor de installatiebranche, daardoor is het voor opdrachtgevers en consumenten lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van de SEI laat A&B Electrotechniek zien dat de juiste kennis aanwezig is om het installatiewerk uit te voeren. Met een SEI erkenning toont A&B Electrotechniek aan dat er adequaat opgeleide mensen in dienst zijn en dat de kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd door Stichting Erkenning Installatiebedrijf.

Sterkin
A&B Electrotechniek is een erkend Sterkin Installateur. Kiest u voor een erkend Sterkin Installateur, dan maakt u altijd een veilige keuze. De erkende Sterkin Installateur is niet zomaar erkend. Hij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo moet hij beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en in het bezit zijn van de juiste (meet)gereedschappen.

Terug naar boven

Nieuw projectDisclaimer     PHP 7.0 © A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
A&B Electrotechniek