Onze diensten

A&B Electrotechniek biedt een breed en compleet scala aan diensten, waarmee wij tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op elektrotechnisch gebied. Hiermee hebben wij alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan, met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.Elektrotechniek
Uw elektrotechnische installatie moet goed in orde zijn, of het nu een nieuwe of een bestaande is. A&B Electrotechniek verzorgt de elektrotechniek voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Vele projectontwikkelaars en aannemers mogen wij tot onze klanten rekenen. Net als productiebedrijven en de industrie. Maar ook ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en particulieren ervaren onze praktisch en op maat gesneden installatie, service en onderhoud als prettig en betrouwbaar.

Advisering en ontwerp installaties
De uitvoering van uw nieuwe of aan te passen installatie is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. A&B Electrotechniek denkt al in een vroeg stadium mee over alles wat voor u op het gebied van elektrotechniek van belang kan zijn. Dat leidt vaak tot een compleet ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen.

Beveiligingsinstallaties
Als u een complete alarminstallatie nodig hebt, verzorgen wij die met alle plezier voor u. Alles volgens de gewenste BORG eis, vanaf ontwerp tot uitvoering. Natuurlijk denken wij met u mee over een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Brandmeldinstallaties
Het is belangrijk dat u een deugdelijke brandmeldinstallatie laat installeren volgens de regels, veilig en erkend. A&B Electrotechniek kan voor u het gehele traject verzorgen van ontwerp tot uitvoering en certificering van uw brandmeldinstallatie.

Data- en telecomnetwerken
Een compleet netwerk moet goed en vakkundig aangelegd worden. A&B Electrotechniek verzorgt dit graag voor u, van patchkast tot wall-outlets in de diverse ruimtes. Onze datamonteurs verzorgen de complete oplevering van netwerken en leveren daarbij de testrapporten van alle aansluitingen. Indien gewenst voorzien wij uw netwerk van een certificaat met de daarbij behorende garantie. Ook leveren en installeren wij indien gewenst alle toebehoren voor deze installaties. Daarnaast leveren wij patchkabels, spanningssloffen en montagemateriaal uit voorraad.

Inspecties installaties

A&B Electrotechniek kan de inspecties verzorgen welke worden vereist volgens de Nen 3140, en volgens de eis van verzekeringsmaatschappijen. A&B Electrotechniek kan e.e.a. voor uw verzorgen, ons vakkundig opgeleid personeel heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om een juist oordeel te vormen over de status van uw installatie. Deze inspectie is ook mogelijk voor uw nieuwe installatie zodat u zeker weet dat de nieuwe installatie aan de gestelde eisen voldoet.


Service en onderhoud

De vele monteurs van A&B Electrotechniek verlenen een optimale service: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft u een gerust gevoel want er staat altijd een monteur voor u klaar bij calamiteiten. Uiteraard kunt u ook voor regulier onderhoud rekenen op de expertise van onze monteurs. Bij regulier onderhoud kunt u denken aan de preventief onderhoud aan uw installatie of onderhoud aan uw noodverlichtingsinstallatie.


Terug naar boven

Nieuw projectDisclaimer     PHP 7.0 © A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
A&B Electrotechniek