Onze diensten

Een goed advies en een passend ontwerp om elk elektrotechnisch vraagstuk op te pakken waarbij we ook service en onderhoud zien als een vast onderdeel van onze werkzaamheden. Thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen en technieken waarbij duurzaamheid een grote rol speelt is onze rode draad.

Advisering en ontwerp

Elektrotechniek speelt een belangrijke rol binnen elk project. De elektrotechnische installatie in een bedrijfspand, winkel of woning wordt immers dagelijks gebruikt. Daarom denken wij al in een vroeg stadium mee over de uitvoering van een nieuwe installatie. Zo komen wij tot een compleet ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en dat voldoet aan de laatste eisen.
                                                                                                         Z bram

Elektrotechnische installaties

Wij leveren complete en effectieve oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande projecten. Onze opdrachtgevers waarderen onze betrokkenheid tijdens het volledige project. Met onze kennis kunnen wij ieder elektrotechnisch vraagstuk op het gebied van domotica alsook beveiligings-, brandmeldinstallaties en totale data-installaties aan.

Duurzaamheid

Als elektrotechnisch specialist blijven wij voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Duurzaamheid speelt hierin een steeds grotere rol. Door onze grote betrokkenheid bij projecten bieden wij direct passende, duurzame oplossingen. Op die manier zorgen we samen voor een zo duurzaam mogelijke inrichting van het hele project.

Service, onderhoud en inspectie

Z foto mika
Een project is voor ons niet klaar na de oplevering. Service en onderhoud maken standaard deel uit van onze dienstverlening. Bij problemen staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te bieden. Ook voor regulier en preventief onderhoud en voor inspecties kun je bij ons terecht. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om inspecties uit te voeren.