Vrijdag, 17 januari 2020

Bezoek A&B Electrotechniek tijdens de inspiratie dagen van Bloemfontein

Inspiratiedagen Energiebewust Bouwen & Wonen!
Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari worden weer Inspiratiedagen gehouden met dit jaar als thema ‘Energiebewust Bouwen & Wonen’. Bij aannemingsbedrijf Bloemfontein kunt u zich door gerenommeerde bedrijven laten voorlichten over alles wat er komt kijken bij duurzaam bouwen en wonen; denk aan warmtepompen, zonnepanelen etc. Ook dit jaar is A&B Electrotechniek weer aanwezig. 

De dagen zijn bedoeld voor mensen die bouwplannen hebben of zich daartoe aan het oriënteren zijn. Op het gebied van (duurzaam) bouwen en wonen is er de afgelopen jaar veel veranderd. Bij aannemingsbedrijf Bloemfontein staat duurzaam bouwen hoog in het vaandel.

Naast Duurzaam en Energiezuinig is ook Zorgeloos een thema tijdens deze dagen. Bloemfontein en alle deelnemende partners hebben gemeen dat ze een ongekend hoog serviceniveau hebben.

U bent van harte welkom op de Infodagen Energiezuinig en Zorgeloos Bouwen bij Aannemingsbedrijf Bloemfontein aan de Deltageul 20 te Stellendam. De openingsuren zijn: vrijdag 24 januari van 18 tot 21 uur en zaterdag 25 januari van 10 tot 15 uur.

             Adres

A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
Jan van der Heydenstraat 9
3284 WB  Zuid-Beijerland

             Contact

(0186) 66 24 56
info@aenbelectrotechniek.nl
KvK: 24297625 te Rotterdam