Vrijdag,
16 juni 2017

Uitbreiding directie A&B Electrotechniek

Om de komende jaren goed sturing te kunnen geven aan haar strategie en continuïteit, heeft A&B Electrotechniek de directie per 1 januari 2019 uitgebreid. De directie wordt aangevuld met Pascal Groeneweg als algemeen directeur en John Hansma als technisch directeur.

Ad Groeneweg (directeur/eigenaar): "Als ondernemer in de elektrotechniek ben ik hier heel content mee. Op deze manier zijn we nog beter in staat om verder te bouwen aan een succesvol elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich geheel richt op het installeren van elektrotechnische installaties in de gehele Randstad. Met de komst van Pascal en John is ons team compleet."

A&B Electrotechniek wil haar bestaande positie in de markt verder verstevigen. Met als doel meer toegevoegde waarde voor haar klanten te realiseren.

"Een tevreden klant, daar gaat het tenslotte om. Dit leidt immers tot meer en betere samenwerking intern en extern en geeft continuïteit aan ons bedrijf."

De aanvulling in de leiding van het familiebedrijf maakt ons klaar voor de toekomst en zorgt voor continuïteit naar onze klanten, maar ook als prettige werkgever voor onze eigen medewerkers. Uiteindelijk maken onze medewerkers de wensen van de klanten waar. "Ik zie uit naar de nieuwe uitdagingen die we met ons directieteam en alle medewerkers aangaan!", aldus Ad Groeneweg.

             Adres

A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
Jan van der Heydenstraat 9
3284 WB  Zuid-Beijerland

             Contact

(0186) 66 24 56
info@aenbelectrotechniek.nl
KvK: 24297625 te Rotterdam