Over ons

A&B Electrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur die bekend staat om zijn projectmatige aanpak en zijn actieve, betrokken houding naar elke klant.

Hoe kies je de juiste specialist?

Heel eenvoudig: De letters A en B zijn het enige wat je hoeft te onthouden.

Ons familiebedrijf bestaat inmiddels bijna 35 jaar en beweegt voortdurend mee met de enorme ontwikkelingen in het vakgebied elektrotechniek met digitalisering, automatisering én zeker duurzaamheid!. Wij zorgen ervoor dat we met de nieuwste kennis het beste advies kunnen geven: Dat is waar wij voor staan!

Certificering

Kwaliteit leveren merk je aan ons vakkundige en eerlijke advies, maar ook aan al onze certificaten. Zo leveren wij altijd volgens de kwaliteitsnormen van BRL6000, voldoen wij met het VCA-certificaat aan alle veiligheidseisen en zijn wij erkend installatiebedrijf van brandmeldinstallaties. Als erkend leerbedrijf leiden wij jonge vakspecialisten op en houden wij ons personeel scherp.

Service, onderhoud en inspectie

Een project is voor ons niet klaar na de oplevering. Service en onderhoud maken standaard deel uit van onze dienstverlening. Bij problemen staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te bieden. Ook voor regulier en preventief onderhoud en voor inspecties kun je bij ons terecht. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om inspecties uit te voeren.