Over ons

A&B Electrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur die bekend staat om zijn projectmatige aanpak en zijn actieve, betrokken houding naar elke klant.

Hoe kies je de juiste specialist?

Heel eenvoudig: De letters A en B zijn het enige wat je hoeft te onthouden.

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Dat merk je aan onze goede bereikbaarheid en korte lijnen, aan ons betrouwbare, vakkundige advies en aan onze nauwe betrokkenheid tijdens het hele project. We werken met een vast team van 45 medewerkers en een vertrouwd netwerk van externe partners. Met elkaar zijn we A&B Electrotechniek en zetten we ons in om elk project naar tevredenheid op te leveren.

Wij geloven in loyaliteit. Een goede relatie opbouwen met onze klanten. Daarom zetten we bij A&B Electrotechniek graag een stapje extra voor onze relaties. Zo leiden we bijvoorbeeld de kopers van een nieuwbouwproject rond in onze eigen showroom en informeren wij ze over alle mogelijkheden op elektrotechnisch gebied. Een extra service, waarmee we onze klanten graag ontzorgen.

Wij geloven in vernieuwing. Ons familiebedrijf bestaat al bijna 30 jaar en beweegt telkens mee met de enorme ontwikkelingen in het vakgebied. Digitalisering, automatisering of duurzaamheid, wij zorgen er telkens voor dat ons vakgebied geen verrassingen voor ons heeft. Met de nieuwste kennis kunnen wij immers het beste advies geven aan onze klanten, en dat is waar wij voor staan.

Certificering

A&B Electrotechniek levert kwaliteit. Dat merk je aan ons vakkundige en eerlijke advies, maar ook aan al onze certificaten. Zo leveren wij altijd volgens de kwaliteitsnormen van BRL6000, voldoen wij met het VCA-certificaat aan alle veiligheidseisen en zijn wij erkend installatiebedrijf van brandmeldinstallaties. Als erkend leerbedrijf leiden wij jonge vakspecialisten op en houden wij ons personeel scherp. Wij beschikken over de meest actuele kennis en investeren doorlopend in ontwikkeling. 

Service, onderhoud en inspectie

Een project is voor ons niet klaar na de oplevering. Service en onderhoud maken standaard deel uit van onze dienstverlening. Bij problemen staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te bieden. Ook voor regulier en preventief onderhoud en voor inspecties kun je bij ons terecht. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om inspecties uit te voeren.

             Adres

A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
Jan van der Heydenstraat 9
3284 WB  Zuid-Beijerland

             Contact

(0186) 66 24 56
info@aenbelectrotechniek.nl
KvK: 24297625 te Rotterdam