Ervaren partner, allround adviseur

A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland is al ruim 20 jaar actief op het gebied van elektrotechniek. In die jaren heeft het vakgebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt, A&B is meegegroeid tot een allround installatiepartner. Om u een idee te geven van de breedte waarin we werken: we realiseren projecten die uiteenlopen van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, tot scholen, bejaardencentra, verzorgingstehuizen en sport- en recreatiebedrijven.
We werken met een vast team van 45 medewerkers. Bij een grootschalig project kunnen we dat team eenvoudig uitbreiden, dankzij ons uitgebreide netwerk van externe partners. Alle projecten kunnen we in een bouwteam turn-key opleveren, maar ook in de adviessfeer zijn we u graag van dienst.


Altijd bereikbaar

Om snelle service te kunnen verlenen is volledige bereikbaarheid noodzakelijk. Onze monteurs zijn dan ook altijd bereikbaar. Tijdens werktijden per mobiele telefoon, na 17:00 uur treedt onze boodschappendienst in werking. Via deze dienst hoort u direct welke monteur beschikbaar is, waar hij zich bevindt en hoe snel er actie kan worden ondernomen.
Kortom, we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Nieuw projectDisclaimer     PHP 7.0 © A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
A&B Electrotechniek